Fem nye smittetilfeller på Bjørknes Høyskole i Oslo

<p>– De nye tilfellene tilhører grupper som allerede er i karantene, så det er ikke behov for å justere tiltak ytterligere, sier administrerende direktør ved høyskolen, Morten Danielsen. Foto: Morten Holm / NTB scanpix</p>
– De nye tilfellene tilhører grupper som allerede er i karantene, så det er ikke behov for å justere tiltak ytterligere, sier administrerende direktør ved høyskolen, Morten Danielsen. Foto: Morten Holm / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

26 personer er nå registrert coronasmittet på Bjørknes Høyskole i Oslo, fem personer flere enn fredag.

– 150 studenter og to ansatte er satt i karantene. De nye tilfellene tilhører grupper som allerede er i karantene, så det er ikke behov for å justere tiltak ytterligere, sier administrerende direktør ved høyskolen, Morten Danielsen, til Dagbladet.

Høyskolen er i tett dialog med kommunehelsetjenesten og vurderer situasjonen løpende.

All undervisning er nå flyttet til digital plattform ut denne uken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden