Søket etter savnet jeger i Selbu trappes opp

Leteaksjonen etter en jeger i Selbu i Trøndelag trappes opp med støtte fra både Heimevernet og Sivilforsvaret. En ny jeger er også meldt savnet i Setesdal.

Gjennom natten har store styrker lett etter mannen i Selbu. Letingen foregår i området mellom Øverdalen og Schulzhytta i Selbu kommune. Det var fredag morgen fortsatt ikke funnet spor etter mannen utover en sykkel et stykke fra mannens bil, ifølge Adresseavisen.

Letemannskaper flys fredag inn med helikopter til området der den savnede jegerens sykkel er funnet.

Politiets innsatsleder på stedet, Olav Strid, opplyser at Røde Kors, Norske redningshunder, Norsk Folkehjelp og brannvesenet bistår politiet i søket med drone. I tillegg bidro et redningshelikopter i løpet av natten.

Jegeren i Selbu ble meldt savnet etter at han ikke dukket opp på en hytte som planlagt torsdag kveld.

Politiet i Agder skriver på Twitter fredag formiddag at de har satt i gang en leteaksjon etter en savnet rypejeger i Setesdal i Valle kommune. De gjennomfører søk sammen med frivillige mannskaper og helikopter.

En tredje jeger – som ble meldt savnet i Vinstradalen i Oppdal natt til fredag – ble funnet i god behold av luftambulansen, meldte Trøndelag politidistrikt på Twitter fredag morgen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden