Kronprins Haakon besøkte område med høy smitte tirsdag

Utenfor teststasjonen i Askim møte kronprins Haakon tirsdag personell som tester, besvarer kommunens koronatelefon og sporer smitte. Foto: Simen Løvberg Sund / Det kongelige hoff / NTB scanpix
Utenfor teststasjonen i Askim møte kronprins Haakon tirsdag personell som tester, besvarer kommunens koronatelefon og sporer smitte. Foto: Simen Løvberg Sund / Det kongelige hoff / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kronprins Haakon besøkte tirsdag Indre Østfold, som samme dag registrerte 13 nye smittetilfeller.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kronprinsen besøkte en teststasjon som ble opprettet i august. Besøket var en del av hans turné langs norskekysten til seks fylker. Formålet er å møte folk for å lytte til deres erfaringer og lære om utfordringene de har møtt etter at pandemien traff landet i mars.

Alle de nye smittetilfellene i Indre Østfold er relatert til smitteutbruddet i Sarpsborg. Indre Østfold hadde også et smitteutbrudd i august som de raskt fikk kontroll på.

– Jeg er imponert over arbeidet som er gjort i Indre Østfold, og ønsker å gi en stor takk til innbyggerne som følger smittevernrådene, sa kronprinsen under besøket tirsdag, før de nye smittetilfellene var kjent.