Ingen siktelser etter grottefesten i Oslo natt til søndag

Bilde inne fra tilfluktsrommet i fjellet på St Hanshaugen som ble brukt som festlokale natt til søndag. Mange måtte sendes til sykehus med kullosforgiftning. De brukte et dieselaggregat for å få strøm. Foto: Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg / NTB scanpix
Bilde inne fra tilfluktsrommet i fjellet på St Hanshaugen som ble brukt som festlokale natt til søndag. Mange måtte sendes til sykehus med kullosforgiftning. De brukte et dieselaggregat for å få strøm. Foto: Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Søndag kveld har politiet i Oslo fortsatt ikke siktet noen i forbindelse med festen der en rekke unge mennesker ble kullosforgiftet natta før.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er ikke tatt ut siktelser per nå, men det vil kunne endre seg, sier pressesjef Unni Grøndal i Oslo politidistrikt til NTB.

Det ble opprettet en anmeldelse av festen kort tid etter at nødetatene måtte rykke ut for å berge en rekke personer som var blitt utsatt for kullosforgiftning. Arrangørene av festen står som ansvarlige. Grøndal kunne ikke svare på om også Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg, som eier lokalet, er under etterforskning.