Foreløpig obduksjonsrapport styrker teorien om at 15-åring i Sarpsborg døde av overdose

Den 15 år gamle jenta som ble funnet død på et hotellrom i Sarpsborg for en uke siden, døde etter alt å dømme etter inntak av rusmidler. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten.
Den 15 år gamle jenta som ble funnet død på et hotellrom i Sarpsborg for en uke siden, døde etter alt å dømme etter inntak av rusmidler. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

15-åringen som ble funnet død på et hotellrom i Sarpsborg i forrige uke, døde trolig i forbindelse med inntak av rusmidler. Hun ble ikke utsatt for vold.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den viser den foreløpige obduksjonsrapporten som dermed styrker politiets hovedteori, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

– Jeg understreker at rapporten som foreligger, er foreløpig. Jeg kan likevel bekrefte at den styrker hovedteorien vår om at 15-åringen døde i forbindelse med tilførsel av rusmidler, sier Kai Andersen, seksjonsleder for etterforskning ved politistasjonen i Sarpsborg.

Rapporten slår også fast at jenta ikke har vært utsatt for fysisk vold.

En 26 år gammel mann er siktet for å ha hensatt jenta i hjelpeløs tilstand. Han er foreløpig varetektsfengslet i en uke, men politiet vurderer å be om forlenget fengsling.

– Det vil bli tatt en beslutning om det i løpet av torsdag eller senest fredag, sier Andersen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Politiet utelukker samtidig ikke at siktelsen mot mannen kan bli utvidet.