Norges Bank varsler pressekonferanse etter krisemøte om Tangen-saken

<p>Sentralbanksjef Øystein Olsen (t.v.) og Nicolai Tangen etter pressekonferansen om arbeidsavtalen for Tangen som er utnevnt til ny daglig leder i Norges Bank Investment Management. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix</p>
Sentralbanksjef Øystein Olsen (t.v.) og Nicolai Tangen etter pressekonferansen om arbeidsavtalen for Tangen som er utnevnt til ny daglig leder i Norges Bank Investment Management. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Klokka 19 vil sentralbanksjef Øystein Olsen og påtroppende oljefondssjef Nicolai Tangen møte pressen etter krisemøtet i hovedstyret i sentralbanken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en pressemelding opplyser Norges Bank at de samtidig som pressekonferansen starter, vil offentliggjøre en pressemelding og et brev til Finansdepartementet på bankens nettsider.

Mandag ettermiddag har hovedstyret i Norges Bank og den påtroppende oljefondssjefen Nicolai Tangen møttes i sentralbanken for å drøfte hans ansettelsesavtale, som har fått kritikk fra representantskapet og fra Stortinget.

Saken oppdateres

Personvernpolicy