Prinsesse Märtha Louise åpner opp om depresjon

<p>Prinsesse Märtha Louise skriver om mentale problemer på sin Instagram-profil. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix</p>
Prinsesse Märtha Louise skriver om mentale problemer på sin Instagram-profil. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Prinsesse Märtha Louise skriver på Instagram at hun sliter med depresjoner. – Jeg føler meg som et offer på alle områder i livet, skriver hun.

– Noen dager er bedre enn andre. Og jeg må innrømme at jeg har hatt noen virkelig dårlige dager i det siste. Noen ganger føles det som alt er for mye og overveldende, og jeg faller inn i en avgrunn av fortvilelse, selvmedlidenhet og en følelse av at jeg er et offer på alle områder av livet, skriver Märtha Louise til et bilde fra Lofoten.

Hun skriver at depresjonen kan krype inn over henne og at selv om hun har støttende folk rundt seg, «klarer jeg ikke å riste av meg den mørke avgrunnen».

VIDEO: Prinsesse Märtha Louise bekrefter kjæreste

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden