Dette skjer i dag

Foto: Vesa Moilanen / NTB scanpix
Foto: Vesa Moilanen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, lørdag 15. august.

Flere andre verdenskrig-markeringer

Storbritannia markerer lørdag at det er 75 år siden slutten på andre verdenskrig. Seremoniene skulle egentlig vært holdt i mai, men ble utsatt på grunn av pandemien. Samtidig markerer Japan at det er 75 år siden landet kapitulerte i samme krig.

Brækhus møter McCaskill i USA

Cecilia Brækhus har lørdag mulighet til å skape historie når hun møter amerikanske Jessica McCaskill i ringen i Tulsa, Oklahoma. Vinner Brækhus vil hun forsvare en VM-tittel for 26. gang, og dermed passere bokselegenden Joe Louis' berømte rekord på 25 strake tittelforsvar.

Pompeo til Polen

USAs utenriksminister Mike Pompeo er for tiden på en fem dager lang Europa-reise. Lørdag reiser han til Polen og Warszawa for politiske samtaler, deriblant om forsvarssamarbeid.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden