Politibobil i Oslo fikk Twitter til å koke

Politibobilen blir ifølge politiet i Oslo vanligvis brukt som politipost rundt i bydelene, men fikk torsdag ettermiddag i oppgave å følge opp en MC-fører etter velt. Politiet måtte til slutt legge ut bilde av bobilen på Twitter etter pågang og etterspørsel fra publikum på sosiale medier. Foto: Politiet / NTB scanpix
Politibobilen blir ifølge politiet i Oslo vanligvis brukt som politipost rundt i bydelene, men fikk torsdag ettermiddag i oppgave å følge opp en MC-fører etter velt. Politiet måtte til slutt legge ut bilde av bobilen på Twitter etter pågang og etterspørsel fra publikum på sosiale medier. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet måtte sette inn en politibobil for å nøste opp i MC-velt på E6 i Oslo torsdag kveld. Det fikk Twitter til å koke.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En motorsykkel veltet på E6 inngående før Vålerengatunellen, og nærmeste patrulje var Oslopolitiets bobil, som nettopp var ferdig med trafikkovervåking av buss for tog i Bjørvika.

– Oslopolitiet besitter heldigvis mange ulike ressurser, som helikopter, hester og pansrede biler, men vi har også en bobil, som det passet godt å ta i bruk til dette oppdraget, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand hos politiet i Oslo med et glimt i øyet til NTB.

Hekkelstrand bekrefter at motorsyklisten kom uskadd fra velten, og opplyser at politiet tok med seg henne og et vitne i bobilen til en bensinstasjon i nærheten for å gjennomføre avhør.

– Formodentlig stiller bobilpatruljen med kaffe og kaker under avhørene, skrev operasjonssentralen spøkefullt på Twitter.