Kongefamilien avsluttet ferien i Lofoten

Her er kongefamilien på vei mot Dronningvarden. Fra venstre: Dronning Sonja, prinsesse Ingrid Alexandra, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Märtha Louise, Emma Tallulah Behn, Maud Angelica Behn og Leah Isadora Behn.
Her er kongefamilien på vei mot Dronningvarden. Fra venstre: Dronning Sonja, prinsesse Ingrid Alexandra, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Märtha Louise, Emma Tallulah Behn, Maud Angelica Behn og Leah Isadora Behn. Foto: Det Kongelige Hoff Elin Rønning / NTB scanpix

Kongefamilien er godt fornøyd med ferien og Lofoten og forteller om en strålende og opplevelsesrik uke med Kongeskipet.

– Vi startet i Å ytterst på Moskenesøya og endte i Raftsundet i Trollfjorden med sol hele veien, sier dronning Sonja på kongehusets hjemmeside.

Kongeparet hadde invitert både kronprinsfamilien og prinsesse Märtha Louise og barna til familieferie som avslutning på sommeren.

De siste dagene har Norge seilt i Lofoten, der kongefamiliens medlemmer har gjort seg bedre kjent. Det ble tid til flere strandhogg og fjellturer i nordlandsnaturen.

Både kongen og dronningen har benyttet Kongeskipet langs norskekysten i sommer, ved siden av å ha tilbrakt tid på Mågerø utenfor Tønsberg.

Kronprinsfamilien har tilbrakt sommeren på Sørlandet.

Kongefamilien avsluttet sommerferien 2020 i Lofoten. Fra v. kong Harald, prins Sverre Magnus, kronprins Haakon, dronning Sonja, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra, Emma Tallulah Behn, prinsesse Märtha Louise, Leah Isadora Behn og Maud Angelica Behn. Kongeparet hadde invitert hele familien om bord på Kongeskipet «Norge», her er de samlet på på akterdekket. Foto: Det Kongelige Hoff Elin Rønning / NTB scanpix

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden