Dykkere skal søke i Mjøsa etter savnet mann

<p></p><p>Det var natt til søndag 2. august at den 40 år gamle mannen meldte at han hadde fått motorstopp ved Helgøya i Mjøsa. Arkivfoto: Solveig Vikene / SCANPIX</p>
Det var natt til søndag 2. august at den 40 år gamle mannen meldte at han hadde fått motorstopp ved Helgøya i Mjøsa. Arkivfoto: Solveig Vikene / SCANPIX Foto: Solveig Vikene / NTB scanpix

Dykkere fra brannvesenet vil tirsdag søke i Mjøsa mellom Helgeøya og Hamar i forbindelse med letingen etter en savnet mann i 40-årene.

– Det er avdekket en skygge under vann i området, som politiet ønsker å undersøke nærmere. Politiet etterforsker fortsatt saken bredt etter ulike hypoteser. Det er mulig at skyggen er en gjenstand som vil sjekkes ut av denne aktuelle saken, men politiet ønsker å få klarlagt hva dette er, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding tirsdag.

Dykkere fra Gjøvik brannvesen skal bistå i undersøkelsen av skyggen. Søket starter tirsdag formiddag. Politiet sier de vil komme tilbake med informasjon hvis søket gir resultat.

Det var natt til søndag 2. august at den 40 år gamle mannen meldte at han hadde fått motorstopp ved Helgøya i Mjøsa.

Politiet ble varslet søndag kveld etter at de pårørende ikke lyktes å få kontakt med ham.

Det ble iverksatt søk etter mannen og båten hans, men søket har så langt ikke gitt resultater.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden