Ny bartender coronasmittet i Haugesund

To bartendere i Haugesund er nå bekreftet coronasmittet. Smittesporingsteamet ønsker kontakt med alle gjestene som har vært på stedene hvor de jobbet.

Kommuneoverlege Katrine Marie Haga Nesse i Karmøy bekrefter tirsdag overfor Haugesunds Avis at en bartender på Bytunet Nattklubb i Haugesund sentrum har testet positivt.

– Det er svært viktig at alle som har vært på nattklubben Bytunet Nattklubb i Haraldsgata i «Sildajazz-helgen» tar kontakt med smittesporingsteamet i sin kommune. De må i karantene og teste seg for coronavirus, sier kommuneoverlegen.

Mandag ble det bekreftet at en annen bartender i Haugesund var smittet av covid-19. I den forbindelse ønsker smittesporingsteamet i Haugesund å komme i kontakt med alle som har vært på utestedene Rabinowitz og Dikselen 31. juli, 1. august, 2. august og 3. august.

De to sistnevnte utestedene blir nå stengt, og de ansatte er satt i karantene, opplyser daglig leder til NRK. Også Bytunet blir stengt ned, sier Tom Arne Waller Fredriksen, som driver utestedet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden