Farsund-ordfører ber innbyggerne unngå Oslo-tur

<p>Hit vil ikke Arnt Abrahamsen, ordfører i Farsund, at kommunens innbyggere skal reise. Torggata og resten av Oslo er som et rødt land når det gjelder coronasmitte. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix</p>
Hit vil ikke Arnt Abrahamsen, ordfører i Farsund, at kommunens innbyggere skal reise. Torggata og resten av Oslo er som et rødt land når det gjelder coronasmitte. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ordfører Arnt Abrahamsen i Farsund ber innbyggerne droppe planlagte Oslo-turer i frykt for å få coronasmitte til sørlandskommunen.

– Dette mener jeg helt seriøst. Det er nå påvist flere med covid-19 i Oslo enn i røde land og regioner i våre naboland, sier Ap-ordføreren i Farsund til Fædrelandsvennen.

I helgen ble det kjent at Oslo nå har smittetall som ville kvalifisert til rød status på Folkehelseinstituttets liste over karantene-land.

– Når en ser bilder fra Aker Brygge og Oslo der folk står tett i tett, virker det som de gjør narr av hele smittevernet. Jeg ønsker ikke at våre innbyggere skal reise til Oslo for moro skyld. Da bør de i så tilfelle gå i selvpålagt karantene når de kommer hjem, sier Arnt Abrahamsen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden