SFO-ansatt i Nordre Follo koronasmittet – Knyttes til utbruddet i Indre Østfold

Det har den siste tiden vært stor spredning av koronaviruset i Indre Østfold. På legevakten i Askim er de full gang med å teste nye for symptomer. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Det har den siste tiden vært stor spredning av koronaviruset i Indre Østfold. På legevakten i Askim er de full gang med å teste nye for symptomer. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En SFO-ansatt i Nordre Follo kommune, nabokommunen til hardt rammede Indre Østfold, har fått påvist korona. Personen var på jobb forrige uke.

Ifølge lokalavisen Østlandets Blad holder SFO stengt for første klasse mandag. Foreldre og foresatte som har barn på den aktuelle skolefritidsordningen er blitt varslet om smittetilfellet.

– Personen har vært på jobb på SFO onsdag denne uken. Voksne nærkontakter som jobbet sammen med den ansatte blir kontaktet direkte og testes i morgen, 10. august, sier Kerstin Anine Johnsen Myhrvold, kommuneoverlege i Nordre Follo kommune.

Ifølge kommunen kan smittetilfellet knyttes til utbruddet i nabokommunen Indre Østfold. Der er alle barnehager og SFO-er stengt som følge av utbruddet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden