Betydelig beslag av GHB i Molde

I alvorlige tilfeller kan det inntre vrangforestillinger, kramper, hemmet pust, bevisstløshet og i verste fall kan brukeren dø.Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
I alvorlige tilfeller kan det inntre vrangforestillinger, kramper, hemmet pust, bevisstløshet og i verste fall kan brukeren dø. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere denne uken ble det gjort et betydelig beslag av stoffet GHB i Molde. Politiet sier beslaget var på ti liter, som er nok til 5.000 brukerdoser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg til GHB-stoffet ble det også beslaglagt 700 narkotiske tabletter, samt en mindre mengde hasj, skriver Sunnmørsposten.

– Mye tyder på at det er hentet på Østlandet med hensikt at det skal omsettes her, sier seksjonsleder Mona Kvernberg for vakt og beredskap ved Molde politistasjon.

Kvernberg sier beslaget er et av de største på lang tid.

GHB er et sentralt dempende stoff med virkninger som ligner alkohol. I alvorlige tilfeller kan det inntre vrangforestillinger, kramper, hemmet pust, bevisstløshet og i verste fall kan brukeren dø.