Dette skjedde i natt

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til fredag 31. juli.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Avsluttet søk etter fisker i Troms

Søket etter den 55 år gamle mannen som torsdag ble meldt savnet etter en fisketur i Divielva i Målselv kommune i Troms, ble natt til fredag avsluttet uten resultat.

Fiskeren fra Rogaland ble meldt savnet klokken 13.40 torsdag, og store ressurser ble satt inn i søket etter mannen, forteller operasjonsleder Eirik Kileng i Troms politidistrikt til NTB natt til fredag.

Nye koronarestriksjoner i Nord-England

Den britiske regjeringen forbød fra midnatt innbyggere i store deler av Nord-England å møtes hjemme på grunn av nye smitteutbrudd.

Smittespredningen kommer fordi folk har møttes hjemme og ikke fulgt rådene om å holde avstand til hverandre, sier den britiske helseministeren Matt Hancock, som innførte besøksforbudet i Greater Manchester i deler av West Yorkshire og East Lancashire.

Ingen ny sak etter politidrap

En dommer i St. Lois i Missouri vedtok torsdag at det ikke blir tatt ut nye siktelser mot politibetjenten som skjøt og drepte Michael Brown i 2014.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Avgjørelsen er ventet å skape reaksjoner i USA, der rasediskriminering og politivold har fått fornyet oppmerksomhet etter drapet på George Floyd i Minneapolis i mai.

Utrykningspolitiet ber folk senke farten

Langt flere bilister enn i fjor har fått beslaglagt førerkortet eller blitt anmeldt for høy hastighet. I juni anmeldte Utrykningspolitiet (UP) alene 909 sjåfører for grove fartsovertredelser mot 590 i 2019, en økning på 54 prosent.

– Dette er svært urovekkende og en tendens vi ser over hele landet nå. Så kraftige økninger betyr at mange har grisekjørt i sommer, som er bekymringsfullt med tanke på at så mange er på bilferie i år, advarer UP-sjef Steven Hasseldal.