Politiet ønsker tips etter brann i trær utenfor Stavanger domkirke

Politiet fikk i natt klokken 01.55 melding om en brann i to store trær ved Stavanger domkirke. Det er bare et par uker siden det brant i de to samme trærne. Foto: Politiet / NTB scanpix
Politiet fikk i natt klokken 01.55 melding om en brann i to store trær ved Stavanger domkirke. Det er bare et par uker siden det brant i de to samme trærne. Foto: Politiet / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Natt til onsdag brant det for andre gang på to uker i to store trær ved Stavanger domkirke. Nå vil politiet ha tips fra folk som kan ha sett noe.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi antar at brannen er påsatt, og derfor er vi svært interessert i tips, sier politifaglig etterforskningsleder Joar Halvorsen ved Felles straffesaksinntak i Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

Etter at meldingen om brannen tikket inn ved 2-tiden natt til onsdag var politiet og brannvesenet kjapt på plass, og brannen ble slukket før den fikk gjort store skader.

– Politiet ønsker tips hvis noen har sett noe som kan være interessant for oss mellom klokken 1.30 og 2 natt til i dag. Tips kan meldes til politiet på 02800, sier Halvorsen.

Politiet har gjort avhør på stedet i natt, samt søkt med hund i området, men foreløpig har de ingen mistenkte eller siktede i saken.