To til sykehus etter alvorlig trafikkulykke på Hadeland

Tre personer er skadd etter kollisjon mellom to biler på riksvei 4 ved Roa på Hadeland. Foto: Hanne Mortensen Rustad / Hadeland / NTB scanpix
Tre personer er skadd etter kollisjon mellom to biler på riksvei 4 ved Roa på Hadeland. Foto: Hanne Mortensen Rustad / Hadeland / NTB scanpix

Tre personer var involvert i en alvorlig trafikkulykke på riksvei 4 ved Roa i Lunner kommune. To av dem betegnes som alvorlig og kritisk skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tredje personen er kjørt til legevakten, skriver politiet på Twitter. De involverte er en mann i 20-årene, en mann i 50-årene og en kvinne i 50-årene. Ingen av dem er hjemmehørende i området.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 13.52 søndag ettermiddag.

Det er snakk om en møteulykke mellom to personbiler, med to personer i den ene bilen og én i den andre. Mye tyder på at den ene bilen har kommet over i motgående kjørefelt før kollisjonen inntraff, ifølge politiet.

– To personer er fraktet til Ullevål sykehus, en alvorlig skadd med ambulanse og en kritisk skadd med luftambulanse. Den tredje involverte er skadd og fraktet til legevakten, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt Arne Norevik til Avisen Hadeland.

Riksveien ble stengt i begge retninger etter ulykken. Rundt klokka 20.15 meldte politiet at veien er åpnet for ferdsel igjen.