Travel natt for politiet over hele landet

Politiet over hele landet har hatt en travel natt med mye fyll og spetakkel. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Politiet over hele landet har hatt en travel natt med mye fyll og spetakkel. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Natt til søndag ble en hektisk natt for politiet. Slåsskamper og fyllekjøring både til lands og til vanns er noen av stikkordene. Men ingen alvorlige hendelser.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Oslo meldte politiet i halv firetiden om en voldsepisode på Karl Johan der en mann ble sparket og slått mens han lå på bakken. Tre personer ble pågrepet.

Et par timer tidligere ble en person slått ned ved Nationaltheatret. Vedkommende ble ikke nevneverdig skadd. Gjerningspersonene stakk av fra stedet på sparkesykler.

Slåsskamper ved utesteder

På Raufoss unnlot en 18-åring å stoppe bilen i en politikontroll. Det viste seg at han ikke hadde gyldig førerkort.

Flere steder, blant annet i Gjøvik, i Hamar og på Tynset har politiet måttet gripe inn for å stoppe slåsskamper utenfor utesteder.

Det samme har skjedd flere steder i Troms politidistrikt, der politiet også rykket ut til en melding om knivstikking i en leilighet.

– Det var et par som hadde kranglet og den ene parten hadde blitt rispet opp med kniv, opplyser operasjonsleder Christian Andreassen til NTB. Skadene betegnes som lette.

Måtte stoppe fester

Politibåten i Agder har stoppet flere båtførere for promillekjøring, samt hjulpet flere båter med å komme seg til land på grunn av dårlig vær.

Politiet flere steder i landet har også måttet gripe inn og stoppe flere fester.

I Lillestrøm hadde opptil 100 ungdommer troppet opp på en hjemme alene-fest som politiet måtte avslutte. Her ble to personer angrepet av en gruppe på ti, og ble lettere skadd.