Dette skjer i dag

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene torsdag 16. juli.

Fengslingsmøte for Eirik Jensen

Det er nytt fengslingsmøte for Eirik Jensen, som begjærer seg løslatt. Spesialenheten begjærer ham imidlertid varetektsfengslet i åtte nye uker. Han ble 19. juni dømt til 21 års fengsel i Borgarting lagmannsrett for grov korrupsjon og medvirkning til grov narkotikakriminalitet. . Dommen ble anket på stedet, og er dermed ikke rettskraftig. Han ble pågrepet under domsopplesningen og har sittet varetektsfengslet i Kongsvinger fengsel siden.

Minneseremoni for pandemiens ofre

Det holdes minnemarkering i Madrid for ofre for koronapandemien. Lederne i EU samt ledelsen i Verdens helseorganisasjon deltar.

Flere kjennelser i EU

EU-domstolen kommer med kjennelser i en sak om Facebook og databeskyttelse, samt i en sak om gjenforening av barn med flyktninger.

Ny turnering for Golf-Hovland

Viktor Hovland deltar i PGA-turneringen i Dublin, Ohio som starter torsdag. Han skal i aksjon klokka 13.55 norsk tid. Nordmannen leverte en knallsterk 3.-plass på samme bane i helga.

To kamper i eliteserien i fotball

Det spilles to kamper i eliteserien i fotball torsdag kveld. Klokka 18 møtes Stabæk og Sarpsborg, mens Start tar imot Rosenborg klokka 20.30.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden