Norwegian med ny permitteringsrunde

<p>Norwegian permitterer 80 ansatte, to uker etter at 600 ble tilbakekalt fra permisjon. Ifølge Børsen er flere av de 80 blant de 600 som fikk beskjed om at de skulle få komme tilbake på jobb i juli.</p>
Norwegian permitterer 80 ansatte, to uker etter at 600 ble tilbakekalt fra permisjon. Ifølge Børsen er flere av de 80 blant de 600 som fikk beskjed om at de skulle få komme tilbake på jobb i juli. Foto: Ørn E. Borgen / NTB scanpix / NTB scanpix

Norwegian har sendt ut nytt permitteringsvarsel til mange ansatte, kun to uker etter at 600 ble hentet tilbake fra permisjon, skriver Børsen.

Norwegian bekrefter overfor nettavisen at minst 80 ansatte er blitt permittert. Av dem er det 35 kabinansatte som går ut i full permisjon, og 45 piloter som permitteres 50 prosent.

Ifølge Børsen er flere av disse blant de 600 som tidligere ble permittert og fikk beskjed om at de skulle tilbake i jobb i juli.

Presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian forklarer til avisen at permitteringene skyldes usikkerhet rundt etterspørsel og mulighetene til kommersiell flytrafikk i sommer.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden