Politiet: Mannen som ble funnet død i Askim ble drept

<p>Kripos søkte med hund mandag formiddag på et åsted, etter at en mann søndag kveld ble funnet død utenfor en bolig i Askim. </p>
Kripos søkte med hund mandag formiddag på et åsted, etter at en mann søndag kveld ble funnet død utenfor en bolig i Askim.  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Mannen som ble funnet død utenfor sitt hjem i Askim søndag kveld, ble drept.

I en pressemelding skriver politiet at den foreløpige obduksjonsrapporten av mannen i 40-årene slår fast at han ble drept.

De identifiserer avdøde som Christian Halvorsen. De pårørende er varslet.

Politiet fortsetter etterforskningen av saken, og vil gjennomføre tekniske og taktiske etterforskningsskritt.

I pressemeldingen informerer de også at de ønsker kontakt med personer som har vært i nærområdet til Tømmeråsveien mot Sekkelsten like utenfor Askim sentrum i tidsrommet søndag mellom kl 17 og 22.00.

– Vi er veldig interessert å få kontakt med vitner som var i området i denne tidsperioden, sier politiinspektør Agnes Beate Hemiø i Øst politidistrikt til NTB.

Andre som har informasjon som kan bidra til å belyse saken, oppfordres også til å ta kontakt. Politiet kan nås på telefon 64994060 eller per e-post til tips.ost@politiet.no.

Hemiø sa mandag at flere vitner skulle avhøres. Politiet ville ikke si om det var flere på stedet der mannen ble funnet, eller om varsleren var en tilfeldig forbipasserende.

Mannen ble funnet livløs utendørs, like ved sitt eget hjem, søndag kveld og erklært død etter kort tid.

Av hensyn til etterforskningen vil politiet ikke ut med flere opplysninger i saken.

Bakgrunn : Kripos gjennomfører undersøkelser etter mistenkelig dødsfall i Askim

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden