Dette skjer i dag

Boka «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» er skrevet av niesen til president Donald Trump, Mary Trump, og lanseres 14. juli. Foto: Simon & Schuster, venstre, og Peter Serling/Simon & Schuster via AP / NTB scanpix
Boka «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» er skrevet av niesen til president Donald Trump, Mary Trump, og lanseres 14. juli. Foto: Simon & Schuster, venstre, og Peter Serling/Simon & Schuster via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Dette er blant de ventede hendelsene tirsdag 14. juli.

Mary Trump lanserer bok om president Trump

President Donald Trumps niese Mary Trump lanserer boka «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man». Boka skal komme med kritikk og avsløringer om president Trump.

Landbruksministeren sjekker statusen for norsk korndyrking

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad besøker Østfold for å få dagsaktuell status på norsk korndyrking. Der besøker hun det nye anlegget til Østfoldkorn i Sarpsborg og kornbonde Tom Skammelsrud i Degernes.

Ghislaine Maxwell i retten

Jeffrey Epsteins ekskjæreste Ghislaine Maxwell møter til sin første rettshøring. Hun er siktet for å ha lokket unge jenter helt ned i 14-årsalderen til å ha sex med Epstein.

Rettssak mot jihadistleder i ICC starter

Rettssaken mot maliske Al Hassan Ag Abdoul Aziz Ag Mohamed Ag Mahmoud, som er tiltalt for krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskerettigheten, starter i Den internasjonale straffedomstolen (ICC).

Frankrike feirer nasjonaldag

Feiringen blir noe dempet på grunn av koronapandemien. Blant annet er den tradisjonelle militærparaden opp Champs Élysèes avlyst.

Domsavsigelse i saken om luftblokade mot Qatar

Den internasjonale domstolen (ICJ) legger fram avgjørelsen sin om forbudet flere arabiske land har mot å la Qatar bruke luftrommet deres.

Kronprinsesse Victoria fyller 43 år

Sveriges kronprinsesse Victoria fyller 43 år. Den tradisjonelle offisielle feiringen på Solliden slott er avlyst på grunn av koronapandemien.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden