Politiet har fått 40 tips i Lørenskog-saken

VIDEO: Sist uke etterlyste politiet mannen i denne overvåkningsvideoen. Så langt har de fått 40 tips.

Politiet har fått 40 tips etter at de offentliggjorde overvåkingsvideoer av en mann de ønsker å komme i kontakt med i forbindelse med Hagen-saken.

– Politiet har totalt mottatt rundt 40 tips om hvem mannen fra videoovervåkingen kan være. Tipsene blir fortløpende undersøkt. Mannen er så langt ikke identifisert, og politiet er fortsatt interessert i tips og opplysninger, sier politiadvokat Haris Hrenovica til Dagbladet.

Mannen på overvåkingsvideoen går i retning Sloraveien den dagen da Anne Elisabeth Hagen forsvant fra hjemmet sitt, i et tidsrom som er svært aktuelt for politiet.

En mann meldte torsdag seg til politiet etter at overvåkingsvideoene ble offentliggjort. Han ble senere sjekket ut av saken.

Se overvåkningsvideo av den etterlyste mannen i toppen av saken.

Familien til Anne-Elisabeth Hagen har tidligere utlovet 10 millioner kroner i dusør for opplysninger som fører til at hun blir funnet.

Tom Hagen ble 28. april i år pågrepet og siktet for å ha drept kona Anne-Elisabeth Hagen, som forsvant fra parets bolig i oktober i 2018. Han ble senere løslatt.

I tillegg til Hagen er en mann i 30-årene siktet for medvirkning til grov frihetsberøvelse. Mannen nekter straffskyld.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden