Mann sjekket ut av Hagen-saken

<p>Øst politidistrikt offentliggjør onsdag videobilder av en mann som har beveget seg i nærheten av Sloraveien formiddagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Foto: Politiet / NTB scanpix</p>
Øst politidistrikt offentliggjør onsdag videobilder av en mann som har beveget seg i nærheten av Sloraveien formiddagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Foto: Politiet / NTB scanpix

Mannen som meldte seg torsdag etter at politiet dagen før la ut en video av en person fanget opp av et overvåkingskamera, er ikke den etterlyste i Hagen-saken.

Onsdag offentliggjorde politiet overvåkingsvideo av en mann som beveget seg i nærheten av Sloraveien formiddagen Anne-Elisabeth Hagen forsvant.

Torsdag opplyser politiet at mannen er sjekket ut av saken.

– Vi har i løpet av dagen mottatt noen flere tips om hvem mannen kan være. Vedkommende som kontaktet politiet og lurte på om det kunne være ham, er i løpet av dagen sjekket ut av saken, skriver politiadvokat Haris Hrenovica i Øst politidistrikt i en epost til Nettavisen.

Det var Romerikes Blad som omtalte saken først.

Hrenovica sier videre at arbeidet med å ta imot og behandle tips fortsatt pågår. Politiet er interessert i å komme i kontakt med alle som kan ha opplysninger om hvem mannen er.

Hrenovica opplyser til TV 2 at noen av tipsene politiet har mottatt, inneholder navngitte forslag til hvem han kan være.

Bakgrunn: TV 2: Mann har meldt seg i Lørenskog-saken

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden