Hurtigruten har hentet tilbake 400 ansatte

Hurtigruten har hentet tilbake rundt 400 permitterte ansatte for å gradvis trappe opp virksomheten etter koronautbruddet. Bildet er av selskapets nye ekspedisjonsskip MS Roald Amundsen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Hurtigruten har hentet tilbake rundt 400 permitterte ansatte for å gradvis trappe opp virksomheten etter koronautbruddet. Bildet er av selskapets nye ekspedisjonsskip MS Roald Amundsen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Hurtigruten har den siste tiden hentet tilbake rundt 400 permitterte for å sette flere skip tilbake i drift. Nå er fire skip tilbake i trafikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skipene følger den vanlige ruteplanen med anløp i 34 havner fra Bergen og Kirkenes.

– Det føles godt å kunne hente tilbake ansatte og gjøre det vi kan for å bidra til at små og store bedrifter langs hele kysten kan få opp aktiviteten igjen, sier konsernsjef Daniel Skjeldam i Hurtigruten.

Selv med fire av elleve skip i drift langs kysten, ser belegget så langt ut til å ikke overstige 30 prosent. Det er fordi nordmenn ikke fyller tomrommet etter utenlandske gjester som foreløpig ikke får komme til Norge, opplyser selskapet.

Personvernpolicy