Cato Hellesjø ble ny styreleder i Bane Nor

Cato Hellesjø ble tirsdag ny styreleder i Bane Nor. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Cato Hellesjø ble tirsdag ny styreleder i Bane Nor. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Cato Hellesjø ble tirsdag ny styreleder i Bane Nor. Han tar over etter Siri Hatlen.

– Når Cato Hellesjø nå overtar styreledervervet, får Bane Nor en styreleder med lang erfaring fra tilsvarende virksomhet, som kan vise til gode resultater med effektivisering og omstilling, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) i en pressemelding tirsdag.

Den nye styrelederen har siden 2009 vært konsernsjef i Sporveien, med overordnet ansvar for driften av T-bane, trikk og bussinfrastruktur, i tillegg til utbygging av store infrastrukturprosjekter for T-bane og trikk i Oslo og Viken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært