Sola-drapet ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med sin etterforskning etter at en 44 år gammel mann ble funnet død på Regestranden i Sola i desember i fjor. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Politiet er ferdig med sin etterforskning etter at en 44 år gammel mann ble funnet død på Regestranden i Sola i desember i fjor. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet er ferdig med etterforskningen av Sola-drapet i desember i fjor. De mener det fortsatt er grunnlag for å holde to av de siktede varetektsfengslet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiadvokat Sondre Johannesen Hauge bekrefter til Stavanger Aftenblad at han har sendt sin innstilling i saken til Rogaland statsadvokatembete.

– Politiet har ikke tradisjon for å kommentere innholdet i innstillingen, men jeg kan bekrefte at etter politiets syn er det fremdeles grunnlag for å holde to av de siktede varetektsfengslet, sier Johannesen Hauge til avisen.

Tre menn ble tidlig pågrepet i saken. To av de siktede, to 23 år gamle menn, sitter varetektsfengslet, siktet for drap eller medvirkning til drap. I tillegg er en 20 år gammel mann siktet for medvirkning til ran og grov frihetsberøvelse.

44-årige Sigbjørn Sveli ble funnet drept på Regestranden i Sola 9. desember i fjor.