To kvinner hentet ned fra Hellandshornet i Ålesund

Etter fire timer i tåka var to kvinner som var på Hellandshornet i Ålesund søndag kveld, endelig berget ned fra fjellet natt til mandag.

Politiet meldte om redningsaksjonen klokka 23.32 søndag. Det var blitt tett tåke i området, og de to kvinnene fikk problemer med å finne veien ned fra fjellet ved Brattvåg. Klokka 3.25 natt til mandag melder politiet i Møre og Romsdal at hjelpemannskapene har fått kvinnene ned i god behold, og takker frivillige fra Røde Kors og Norske redningshunder for innsatsen.

Hellandshornet er i underkant av 882 meter høyt, og operasjonsleder Leif Arne Mork opplyser til NTB at de to kvinnene er i slutten av 20-årene og i 50-årene og befant seg på rundt 700 meters høyde, der de ventet på bistand til de ble funnet i 2-tida, kalde, men ved godt mot.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært