Brannkonstabel bestakk papegøye med vannmelon

Vestfold Interkommunale Brannvesen var lørdag ute for å prøve å få tak en papegøye som hadde rømt hjemmefra. Ved hjelp av litt vannmelon bestikkelser fra en brannkonstabel fikk de fanget den igjen, og den ble brakt rett i «kasjotten».
Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB scanpix
Vestfold Interkommunale Brannvesen var lørdag ute for å prøve å få tak en papegøye som hadde rømt hjemmefra. Ved hjelp av litt vannmelon bestikkelser fra en brannkonstabel fikk de fanget den igjen, og den ble brakt rett i «kasjotten». Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Lørdag ettermiddag rømte en papegøye fra hjemmet sitt ved Tønsberg og plasserte seg i et tre. Brannvesenet fikk papegøyen ned ved å bestikke den med vannmelon.

Papegøyen ble deretter buret inne, skriver Vestfold interkommunale brannvesen på Facebook.

Den uvanlige bestikkelsen fant sted på Barkåker utenfor Tønsberg. Det var eieren selv som foreslo bruk av vannmelon for å få fuglen ned fra eika den hadde plassert seg i. Brannvesenet hadde klart å komme seg til papegøyen med lift, men trengte et ekstra grep for å få kontroll over situasjonen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært