Bussjåføren i ulykkesbuss i Bergen er død

<p>Politiet bekrefter at et kamera i bussen gjorde opptak før trafikkulykken på Sørås i Bergen tirsdag. Videoen kuttes rett før kollisjonen mellom bussen og bilen. Foto: Terje Bringsvor Nilsen / Fanaposten / NTB scanpix</p>
Politiet bekrefter at et kamera i bussen gjorde opptak før trafikkulykken på Sørås i Bergen tirsdag. Videoen kuttes rett før kollisjonen mellom bussen og bilen. Foto: Terje Bringsvor Nilsen / Fanaposten / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den 57 år gamle sjåføren som førte ulykkesbussen som kolliderte med en elbil i Bergen tirsdag, døde natt til fredag.

– Politiet har i dag fått melding fra Haukeland universitetssjukehus om at den mannlige føreren (57) av bussen døde i natt, opplyser Vest politidistrikt.

En 19-åring døde på Haukeland universitetssjukehus av skadene i ulykken, opplyste politiet torsdag. En annen 19 åring ble alvorlig skadd i den kraftige frontkollisjonen i Steinsvikvegen på Sørås i Bergen.

Mulige videoopptak fra de to involverte kjøretøyene har fra dag én vært tema for etterforskerne, skriver Bergens Tidende.

Aktuelt: Kamera i ulykkesbuss i Bergen gjorde opptak

Politiet bekrefter at bussen hadde et kamera som filmet fremover i fartsretningen. Denne videoen har nå politiet startet gjennomgangen av. Det skal også være opptak i elbilen, men politiet har ennå ikke hentet ut dette, ifølge Bergensavisen.

– Vi har sett videoen fra bussen, og den viser bilder fram til ulykken, men ikke selve ulykken, forteller stasjonssjef Torgils Lutro ved Bergen sør politistasjon til BA.

Bakgrunn: 19-åring døde etter kollisjon mellom bil og buss

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært