Kamera i ulykkesbuss i Bergen gjorde opptak

Politiet bekrefter at et kamera i bussen gjorde opptak før trafikkulykken på Sørås i Bergen tirsdag. Videoen kuttes rett før kollisjonen mellom bussen og bilen. Foto: Terje Bringsvor Nilsen / Fanaposten / NTB scanpix
Politiet bekrefter at et kamera i bussen gjorde opptak før trafikkulykken på Sørås i Bergen tirsdag. Videoen kuttes rett før kollisjonen mellom bussen og bilen. Foto: Terje Bringsvor Nilsen / Fanaposten / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Politiet bekrefter at et kamera i bussen gjorde opptak før trafikkulykken på Sørås i Bergen tirsdag. Videoen kuttes rett før kollisjonen mellom bussen og bilen.

En 19-åring døde på Haukeland universitetssjukehus av skadene i ulykken, opplyste politiet torsdag. Bussjåføren i 50-årene og en annen 19 åring ble alvorlig skadd i den kraftige frontkollisjonen i Steinsvikvegen på Sørås i Bergen.

Mulige videoopptak fra de to involverte kjøretøyene har fra dag én vært tema for etterforskerne, skriver Bergens Tidende.

Politiet bekrefter at bussen hadde et kamera som filmet fremover i fartsretningen. Denne videoen har nå politiet startet gjennomgangen av. Det skal også være opptak i elbilen, men politiet har ennå ikke hentet ut dette, ifølge Bergensavisen.

– Vi har sett videoen fra bussen, og den viser bilder fram til ulykken, men ikke selve ulykken, forteller stasjonssjef Torgils Lutro ved Bergen sør politistasjon til BA.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært