Byrådslederen: – Ikke viktig hvor politiet har kontor

– Politiet forsikrer at ny lokasjon vil ha raskt utrykningsatkomst til alle steder i Groruddalen, og også til andre bydeler, sier byrådsleder Raymond Johansen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
– Politiet forsikrer at ny lokasjon vil ha raskt utrykningsatkomst til alle steder i Groruddalen, og også til andre bydeler, sier byrådsleder Raymond Johansen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier han tar politiets planer om å legge ned politistasjonen på Manglerud og Stovner til etterretning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Johansen sier han ikke er så opptatt av hvor politiet er lokalisert.

– Hvor de har kontorplassene sine er ikke viktig, sier han til Dagsavisen.

Den nye politistasjonen vil bli plassert i Groruddalen. Etter det Dagsavisen kjenner til er Kjelsrud-området i Bydel Alna, ikke langt fra Ikea og E6, en aktuell plassering. En endelig beslutning kommer i august.

– Politiet forsikrer at ny lokasjon vil ha raskt utrykningsatkomst til alle steder i Groruddalen, og også til andre bydeler, sier byrådslederen.

Stortingsrepresentant Petter Eide (SV) sa mandag at SV ville kjempe med nebb og klør for å hindre en nedleggelse. Også Frps Aina Stenersen er kritisk til planene og har sagt at hun vil foreslå at bystyret sier nei til en nedleggelse.