Mann siktet for drap i Haugesund

<p></p><p>Politiet meldte om voldsepisoden klokka 11.40 tirsdag. Cirka 20 minutter senere opplyste de at en mann ble pågrepet like i nærheten.</p><p>Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix</p>
Politiet meldte om voldsepisoden klokka 11.40 tirsdag. Cirka 20 minutter senere opplyste de at en mann ble pågrepet like i nærheten. Illustrasjonsfoto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Mannen i 30-årene som ble knivstukket i Haugesund tirsdag, er død. Siktelsen mot den pågrepne er nå skjerpet til drap.

Den knivstukne ble fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang, og den pågrepne ble siktet for drapsforsøk.

– Like før midnatt ble fornærmede erklært død. Politiet har nå utvidet siktelsen til drap, opplyser politiet i en pressemelding onsdag.

Pressekonferanse

Politiet holder en pressekonferanse om saken på politihuset i Haugesund klokka 10 onsdag og vil før det ikke svare på spørsmål om saken.

Den siktede er norsk statsborger og hjemmehørende i Haugesund. Både den siktede og den døde er i 30-årene.

Politiet meldte om voldsepisoden klokka 11.40 tirsdag. Cirka 20 minutter senere opplyste de at en mann ble pågrepet like i nærheten.

Mange vitner

Den skadde ble funnet liggende på gata, men tirsdag visste ikke politiet om volden ble utøvd ute eller inne.

– Det er foreløpig ikke kjent hvilken relasjon de involverte har, eller hva som er bakgrunnen for hendelsen. Politiet vil nå ha fokus på å kartlegge hendelsesforløpet gjennom avhør av både de involverte og vitner, sa politiadvokat Sveinung A. Andersen i Sørvest politidistrikt.

Mange vitner

Det var en rekke vitner til hendelsen, og politiet satte tirsdag i gang avhør av disse.

– Dersom øyevitner har behov for oppfølging med hensyn til å håndtere inntrykk, bes de kontakte helsevesenet, sa politiadvokaten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært