Mann siktet for grov kroppsskade i Sandnes

Politiaksjon i Sandnes tirsdag ettermiddag.
Politiaksjon i Sandnes tirsdag ettermiddag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for grov kroppsskade mot en mann i 30-årene i Sandnes.

Den skadde mannen er fraktet til sykehus. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent, opplyser politiet på Twitter.

Tidligere tirsdag skrev Sørvest politidistrikt på Twitter at det så ut som flere personer var skadd på stedet, men det viste seg at det bare var én.

– Vi vet ikke noe om relasjonen mellom de to, men de er kjenninger av politiet, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt til NTB.

Politiet rykket ut med flere væpnede patruljer til stedet. Det var flere personer involvert, og en av dem var ifølge politiet i besittelse av en gjenstand som gjorde at de bevæpnet seg.

– Vi fikk telefon om en uavklart situasjon, og det ble nevnt en gjenstand. På grunn av denne gjenstanden bevæpnet vi oss. Vi fikk raskt kontroll på involverte parter da vi kom til stedet, sier politiets innsatsleder Gry Iden til Stavanger Aftenblad.

Det pågår taktisk etterforskning, og tekniske undersøkelser vil bli gjennomført på åstedet, skriver politiet på Twitter.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Siste nytt
17:17VerdenFødte på parkeringsplass: – Det var utrolig!16:38Helse og livsstilNordmenn har lav tillit til at andre følger smittevernseglene16:29NorgeKripos involvert i europeisk gigantaksjon mot kryptert, kriminelt nettverk15:57VerdenJeffrey Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell pågrepet15:51Helse og livsstil«Henke» Larsson om tapet av broren: – Å snakke om mental helse er ingenting å skamme seg over15:27NorgeMye ustabilt vær og haglbyger i Sør-Norge torsdag15:03NorgeMann sjekket ut av Hagen-saken14:45VerdenSverige runder 70.000 coronasmittede14:41Verden– Dette er en massedød på et nivå som vi ikke har sett på lang, lang tid13:36NorgePR-nestor: – Erkjenner at kommentarene er rasistiske13:36VerdenErkerivalene Fatah og Hamas forenes mot Vestbredden-annektering13:34VerdenMeghan Markles advokater: Tjente én milliard pund i turismeinntekter12:51VerdenVerda held pusten medan Israel klargjer anneksjon: – Spikaren i kista12:31NorgeRapport: Politiet som rykket ut under moskéangrepet, ble ledet feil av Google Maps12:04NorgeKlage forsinker byggestart for 22. juli-minnestedet12:01MotorHareide står fast på E18-krav for å støtte Fornebubanen – full klinsj med Oslo og Viken11:31PengerAndelen uføretrygdede fortsetter å øke11:09VerdenSvenske myndigheter skulle øve på corona-scenarier – glemte de eldre10:52VerdenFryktelige scener i Myanmar: – Ble kvalt av en bølge av leire som traff dem10:40Norge«Et skjødesløst og uansvarlig stykke sensasjonsjournalistikk»
Populært