Mann tiltalt for seksuelle overgrep mot tenåringsjenter

En 32 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett – tiltalt for å ha utsatt flere tenåringsjenter for seksuelle overgrep. Den yngste hadde nettopp fylt 14 år.

Tiltalen beskriver blant annet hvordan mannen krevde å få seksuelle tjenester i bytte mot å kjøpe alkohol til tre tenåringsjenter. De alvorligste postene gjelder en jente som gjennom flere år ble utsatt for overgrep før og etter at hun nådde den seksuelle lavalder på 16 år.

Flere av overgrepene mot denne jenta skal også ha blitt filmet og fotografert. Da politiet aksjonerte mot tiltalte, fant etterforskerne dessuten til sammen over 7.000 nedlastede bilder og filmer som vise seksuelle overgrep mot barn eller som seksualiserer barn.

Forholdene i tiltalen skal ha funnet sted på Østlandet og strekker seg over en tidsperiode fra 2013 til 2016. Mannens forsvarer, advokat Elisabeth Myhre, har så langt ikke besvart NTBs spørsmål om hvordan mannen stiller seg til tiltalen.

Saken kommer opp for Oslo tingrett mandag og skal pågå i snaut to uker.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært