Tre pågrepet etter vold med golfkølle i Fredrikstad

Artikkelen fortsetter under annonsen

To menn og en kvinne er pågrepet av politiet etter at en fjerde mann ble utsatt for vold med en golfkølle i Fredrikstad torsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 23.22 torsdag kveld via ambulansetjenesten som var tilkalt til en adresse i Ferjestedsveien i Fredrikstad. Der var en mann i 30-årene blitt utsatt for vold og flere personer løp fra stedet og stakk av i en bil.

– En mann var blitt utsatt for vold og det er en golfkølle som er blitt brukt. Han var påført flere åpne kutt i hodet og mulig brudd i en arm og er kjørt til sykehus, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til NTB.

Det var Fredriksstad Blad som omtalte voldshendelen først.

Politiet fikk sporet den aktuelle bilen til en adresse på Torp, et stykke utenfor sentrum. Klokka 23.45 gikk politiet til aksjon på stedet og pågrep der en kvinne og en mann i 30-årene, og en mann i 40-årene. Alle er i arrest hos politiet og vil bli avhørt om forholdet fredag.

– Det er foreløpig ukjent for politiet hvilket forhold det er mellom de involverte partene og hva som er bakgrunnen for det som har skjedd, sier operasjonslederen.