Politiet kjørte hjem skadd motorsyklist etter kollisjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Motorsyklisten som ble truffet av en UP-patrulje i Lier ble kjørt hjem uten legetilsyn, men dagen etter ble det konstatert beinbrudd og smerter i ryggen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet mente MC-føreren ikke behøvde legetilsyn etter påkjørselen på E 18 på Liertoppen tirsdag i forrige uke og kjørte ham hjem. UP-sjef Steven Hasseldal svarte i forrige uke at den litauiske mannen selv hadde sagt han ikke hadde behov for det etter sammenstøtet der UP-patruljen stanset motorsyklisten ved å treffe ham så sykkelen gikk i bakken, traff autovernet og deler fra tohjulingen ble spredt utover.

Dagen etter våknet derimot 24-åringen med smerter, skriver Drammens Tidende. Han kom seg til en lege og fikk påvist beinbrudd og ryggsmerter.

– Han var i sjokk den dagen ulykken skjedde, og våknet med store smerter dagen etter. Han oppsøkte derfor lege, fikk konstatert beinbrudd, ble gipset og skal utredes nærmere for ryggsmerter, skriver sjåførens bistandsadvokat Linda K. Smorr til Drammens Tidende.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Spesialenheten for politisaker skal etterforske kollisjonen etter at en video som er mye delt i sosiale medier, har skapt spekulasjoner om den sivile politibilen bevisst kjørte inn i motorsykkelen.

Politiet hevdet i forrige uke at det var motorsyklisten som kjørte inn i politibilen da de ville stanse føreren etter å ha målt ham til å ha kjørt for fort i en gjennomsnittsmåling.