Levninger funnet i Sogndal der mann forsvant i 2016

Politiet har funnet levninger i Haukåsen i Sogndal der en 37 år gammel mann med spesielle behov forsvant i 2016.

Politiet har ikke registrert andre savnede personer i området og knytter derfor funnet til forsvinningen av Christer Fretheim Flem. Han var på tur med ansatte fra Melås Helse AS da han forsvant 9. mai 2016.

Vest politidistrikt opplyser i en pressemelding at de ikke har holdepunkter for at det har skjedd noe kriminelt, men de jobber ut fra flere hypoteser.

Funnet ble gjort i et uframkommelig terreng der folk vanligvis ikke ferdes, og funnstedet ligger utenfor området som ble gjennomsøkt i forbindelse med forsvinningen for fire år siden, ifølge politiet.

Levningene er sendt til kriminaltekniske undersøkelser.

De pårørende etter Christer Fretheim Flem er varslet om funnet.

Melås Helse i Årdal ble i 2018 ilagt en bot på 600.000 kroner for ikke å ha passet godt nok på 37-åringen. Det private selskapet fikk 9,2 millioner kroner i året for å gi 37-åringen forsvarlige helsetjenester. To ansatte skulle til enhver tid passe på ham på grunn av spesielle behov.

Saken oppdateres

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært