Mann sendt til sykehus etter at bil kjørte av veien og havnet på taket

En mann er sendt til sykehus med det som kan være bruddskader etter at en bil havnet på taket etter å ha kjørt av veien i Steinkjer lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– De som ringer inn til oss har sagt at de hørte skrensing og etter det høyt smell. Rett etterpå blir det opplyst om at det ligger en bil på taket i ei grøft, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Politiet meldte om ulykken på Twitter klokken 20.21 lørdag kveld.

I alt tre unge menn var i bilen da den kjørte av veien og landet på taket i grøfta. Alle de tre ble sendt til legevakt for en sjekk, men en av dem ble senere sendt videre til Levanger sykehus med det som kan være bruddskader. Tilstanden til mannen skal likevel ikke være alvorlig, ifølge politiet.

Politiet mistenker at høy fart kan ha vært en medvirkende årsak til ulykken og har beslaglagt sjåførens førerkort.

Personvernpolicy