Aftenposten: Gro Bakstad blir ny Vy-sjef

Gro Bakstad går fra Posten Norge og blir ny sjef for Vy.
Gro Bakstad går fra Posten Norge og blir ny sjef for Vy. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Konserndirektør i Posten Norge, Gro Bakstad, blir ny sjef for Vy, får Aftenposten bekreftet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Styret skal offisielt ta avgjørelsen om ny sjef for Vy torsdag kveld. Men anonyme kilder med innsikt i toppledelsen av norsk jernbane har opplyst at valget vil falle på Gro Bakstad, skriver Aftenposten.

Bakstad er konserndirektør for økonomi og finans, strategi og utvikling i Posten Norge. Hun er styreleder i Posten Forbrukerkontakt og flere datterselskaper av Posten Eiendom. I tillegg er hun styremedlem i Farstad Shipping, Gassnova og ErgoGroup.

Bakstad er utdannet siviløkonom og er statsautorisert revisor fra Norge Handelshøyskole. I 2007 ble hun kåret til årets økonomileder, og hun var nummer 33 på Kapitals oversikt over Norges hundre mektigste kvinner i 2008.

Personvernpolicy