Person hardt skadd etter bilbrann

En person er fraktet til sykehus etter å ha blitt hardt skadd i en bilbrann på Fornebu i Bærum tirsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– En hardt skadd person er kjørt til sykehus, og en bil har eksplodert. Det er ikke fare for ytterligere eksplosjoner i området. Brannvesenet har god kontroll på situasjonen, sier operasjonsleder Christian Kråkenes i Oslo politidistrikt til NTB.

Han opplyser at politiet ikke har oversikt over hvor mange personer som var i området, da bilen begynte å brenne. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart. Smell kan tyde på at det har vært propantanker på stedet.

Hendelsen har skjedd i et boligområde mellom idrettsbarnehagen på Bjørnenga og Lomviveien.

Brannen ble meldt inn til nødetatene klokka 14.31.

Personvernpolicy