Væpnet politiaksjon i Drammen etter voldshendelse

Artikkelen fortsetter under annonsen

Væpnede politistyrker rykket ut til Bandidos-huset i Drammen søndag kveld etter at en mann meldte seg slått i hodet. Gjerningsmannen vil melde seg mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Drammens Tidende meldte først om aksjonen, der det skal ha vært minst seks politipatruljer med hjelm, skjold og bevæpning.

– Grunnen til at vi har gjennomført en væpnet politiaksjon er etter at det har skjedd en voldshendelse søndag kveld. Vi har vært og sikret bevis, og prøvd å finne gjerningsmannen, sier innsatsleder Geir Bodahl til avisen.

Politiet opplyser til NTB at de ble kontaktet av fornærmede klokka 21.35, en mann i 40-årene, som opplyste at han var blitt slått i hodet med en gjenstand i Babndidos-huset på Tangen i Drammen, og at de derfor valgte å bevæpne seg. Da de kom til stedet, var ikke gjerningspersonen der.

– Vi har ikke kontroll på gjerningsmannen som vi er ute etter, men vi vet hvem han er. Han er også i 40-årene, vi har vært i kontakt med ham, og han sier han skal møte politiet i morgen, sier operasjonsleder Tore Grindem i Sørøst politidistrikt.

Politiet har en teori om bakgrunnen for saken, men ønsker ikke å gå ut med den ennå.

– Siden vi ikke har pågrepet gjerningsmannen og snakket med ham, ønsker vi ikke å gi detaljer om hendelsesforløp eller bakgrunn, sier Grindem.