Politiet skulle sjekke brann på husvegg – avslørte cannabisplantasje

Da en politipatrulje skulle sjekke et hus i Ringerike der det hadde brent på en vegg, kjente de lukten av cannabis. Inne i huset oppdaget de en plantasje.

– Den opprinnelige meldingen var at det var brannskader på en vegg. Når politiet kom til stedet oppdaget de at det luktet, og så fant de plantasjen. Brannen startet trolig i en engangsgrill, sier operasjonsleder Truls Fjeld i Sørøst politidistrikt til Bygdeposten

Det begynte å brenne onsdag på utsiden av trebygningen etter et uhell med en engangsgrill. Inne i huset var det flere hundre cannabisplanter. Huset ligger på Nakkerud i Ringerike kommune.

– På adressen er det funnet noen hundre cannabisplanter og produksjonsutstyr, det vil si lys og varme. Noen ganger finner vi plantasjer som er mye større enn dette her, og noen er mindre. En utenlandsk statsborger i 20-årene er pågrepet og satt i arrest, sier Fjeld.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden