Samboerpar tiltalt for grove overgrep mot barn

Hordaland og Sogn og Fjordane statsadvokatembeter har tatt ut tiltale mot et tidligere samboerpar for grove overgrep mot et barn under ti år. 

De tiltalte er en kvinne i 50-årene og en mann i 40-årene, og ofrene er døtrene til mannens daværende samboer, skriver TV 2.

– Dette er en alvorlig sak, fordi det omhandler grove seksuelle overgrep mot svært unge barn. I tillegg er det spesielt at moren til ofrene er involvert i dette, slik vi ser det, sier statsadvokat Benedicte Hordnes til kanalen.

Det er satt av tre dager til rettssaken, som begynner 26. mai.

Mannen er i tillegg til overgrepene tiltalt for besittelse av en rekke videoer og bilder som viser seksuelle overgrep mot barn. Ifølge statsadvokaten skal mannen også ha chattet med andre om seksuelle overgrep mot barn.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden