Mann knivstukket i Oslo – fire pågrepet

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fire menn er pågrepet etter at en mann ble knivstukket i Torshovdalen i Oslo natt til søndag. Tilstanden til offeret skal være alvorlig, men stabil.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet varslet om hendelsen klokka 1.59 natt til søndag. Knivstikkingen skjedde i forbindelse med en slåsskamp i Torshovdalen et kvarter tidligere.

– Vi fikk melding om slåssing og rykket til stedet. Da vi kom fram, fant vi en mann som var blitt stukket av noe skarpt og som ble tatt hånd om av ambulanse på stedet, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet kjente ikke da til omstendighetene rundt slåsskampen. Den skadde er sendt til Ullevål sykehus med skader. Tilstanden er alvorlig, men stabil.

Flere politipatruljer ble satt inn i letingen etter fire mørkhudede menn som forlot stedet etter slåsskampen. Ved 2.30-tiden ble en av de fire meldt pågrepet. Da hadde politiet også sikret en kniv og en blodig t-skjorte.

To timer senere ble også de tre andre pågrepet. De fire pågrepne settes også i sammenheng med et ran i Oslo sentrum lørdag kveld.

– Det var en person som ble fraranet gjenstander og penger av fire unge menn. Den fornærmede ble ikke fysisk skadd, men ble truet. Hendelsen ble fanget opp på kamera og bilder derfra viser av disse fire muligens er de samme som også var involvert i knivstikkingen i Torshovdalen, sier Lie.