Oslo, Stavanger og Bergen klare med skoleåpning

I hele landet legges nå detaljerte planer for skoleåpning. I Oslo og Stavanger er det 10.-klassingene som får innta klasserommene først.

I Oslo kan alle elevene på 10. trinn og tredje trinn på videregående starte mandag 11. mai. Elevene på 5.–9. trinn samt første og andre trinn på videregående starter senest onsdag 13. mai, opplyser Oslo kommune.

I Stavanger satser kommunen på at 10. trinn starter igjen mandag 11. mai og 7. trinn senest onsdag 13. mai. 5. til 9. trinn får møte på skolen minst én gang i løpet av neste uke, skriver Stavanger Aftenblad.

I Bergen vil skoleåpningen også skje gradvis. 7. og 10. trinn begynner tirsdag 12. mai, mens 5., 6., 8. og 9. trinn etter planen begynner torsdag eller fredag samme uke. Det avhenger av lokale forhold ved skolene. På grunn av plassmangel vil noen trinn gå på skolen annenhver dag, skriver Bergens Tidende.

Trondheim kommune skal ha en pressekonferanse klokka 13.30 fredag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært