Over 14.000 russ får refundert Landstreff Stavanger-billetter

Landstreff Stavanger har pleid å være et av høydepunktene i russekalenderen. I år måtte det avlyses.
Landstreff Stavanger har pleid å være et av høydepunktene i russekalenderen. I år måtte det avlyses. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rundt 14.500 russ skal nå få tilbake 80 prosent av billettprisen for Landstreff Stavanger, som måtte avlyses på grunn av coronapandemien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det skriver Forbrukerrådet i en pressemelding. De har fått til et forlik med Rogaland Fritidspark, som arrangerer russetreffet. Allerede i april kom det på plass en ordning for å refundere tilleggspakker, mens dagens forlik dreier seg om selve billettene.

– Det er et gledelig resultat for både russen og forbrukersystemet. Ved å mekle i en sak, har vi fått løst tusenvis av enkeltsaker. Det sparer russen og samfunnet mye penger. Vi setter også pris på at Rogaland Fritidspark kom russen i møte og godtok forslaget vårt, sier direktør Inger Lise Blyverket i Forbrukerrådet.

De fleste deltakerne vil få tilbake 2.092 kroner. Refusjonen avhenger av hvilke billetter og pakker som er bestilt.

På sin egen Facebook-side skriver Landstreff Stavanger at de har sikret et nytt banklån for å utbetale refusjonen.

Russen vil kunne søke om refusjon fram til 20. mai og må bruke samme epostadresse som da de kjøpte billetter. Det vil også være mulig å bytte ut billett til årets treff med billett til neste års treff.