Kvinne tiltalt for drapstrusler mot politibetjenter

Nord-Troms tingrett. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Nord-Troms tingrett. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En 26 år gammel kvinne bosatt i Senja kommune er tiltalt for flere tilfeller av vold og trusler mot politiet.

Da kvinnen ble framstilt for legevakt i Tromsø i mars 2018 skal hun ha truet med å drepe politibetjentene og at de skulle miste barna sine, og hun skal også ha spyttet på dem og sparket dem, skriver iTromsø.

Kvinnen er også tiltalt for lignende hendelser ved legevaktene i Lenvik og i Narvik, for tyveri av en elektrisk sykkel fra en butikk i Tromsø sentrum, for å ha sparket på en personbil og for å ha kjørt bil i ruset tilstand.

Kvinnen må møte i Nord-Troms tingrett 19. august.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært