Henning Solberg i ny konkurrsak

Henning Solberg (høyre) må igjen møte i retten for å unngå konkurs. Her sammen med sin advokat Hans Kristian Skarpholt under rettsmøtet i Heggen og Frøland tingrett i november. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Henning Solberg (høyre) må igjen møte i retten for å unngå konkurs. Her sammen med sin advokat Hans Kristian Skarpholt under rettsmøtet i Heggen og Frøland tingrett i november. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Henning Solberg må igjen møte i retten for å kjempe mot kreditorer for å beholde biler, gård og grunn.

Solberg ble begjært personlig konkurs av sin tidligere forretningspartner Ramiz Safdar i september i fjor med et krav på 11,5 millioner kroner.

Saken har videre blitt behandlet både i tingretten og lagmansretten, og senest i Høyesterett som onsdag ga en foreløpig kjennelse i saken, skriver Dagens Næringsliv.

Høyesterett forkastet en anke fra Solberg etter at Borgarting lagmannsrett i februar ba Heggen og Frøland tingrett igjen vurdere konkursbegjæringen mot rallyføreren. Dermed må Solberg igjen møte i retten i Mysen.

Kjernen i striden er ifølge DN at Solberg ikke har framlagt god nok dokumentasjon på at han har verdier nok til å dekke kravet fra Safdar.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært